Totaldrift

Totaldrift inngår redigering, systemoppdateringer og lesbarhet i alle de mest brukte nettlesere. Oppdatering mot mobile enheter og optimale søkekriterier. Totaldrift faktureres pr. mnd.

Vi programmerer og skreddersyr apper, nettbutikker og webløsninger etter ditt behov. Drift og vedlikehold på egen webserver om det er ønskelig.


SEO

Vi optimaliserer bedriften din i Google og sosiale medier. Årlig optimalisering faktureres pr mnd.


Fiber og Nettverk

Med fibernett overføres dine datasignaler som lys, med lysets hastighet. Bredbånd er like viktig for bedriften og det moderne hjemmet som strøm og vann. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det dermed helt avgjørende å velge riktig kommunikasjonsløsning med smarte tilleggstjenester. Webhus IKT leverer internett via fiber, VDSL, SHDSL og ADSL.


Telekom

Vi ønsker å tilby våre kunder de beste valgmulighetene for TV- og telefonløsninger, og har derfor inngått gunstige avtaler med eksterne aktører. Som kunde hos Webhus IKT står du dermed fritt til å velge hvilke tjenester og leverandører du ønsker å benytte.


Webkamera

Vi tilbyr også webkamera løsninger for din bedrift til bruk for overvåkning og tyverivarsling.
Webhus IKT leverer fullstendige løsninger for webkamera.


Leie

Du kan enkelt leie alle våre produkter til enhver tid. Leie og drift fra oss gir deg både mer tid og penger til å investere i det som er strategisk viktig for din bedrift og dere vil alltid ha oppdatert utstyr.

Fordeler med leie/drift:

  • Kapital frigjøres til andre formål
  • Leie/drift gir forutsigbarhet
  • Budsjettering og regnskapsføring blir enklere
  • Merverdiavgiften periodiseres

Vi anbefaler å lage gode, faste rutiner på når du skal følge opp økonomi og likviditet på utstyr og drift. Det vil lønne seg over lengre tid.

Husk at bedriften må vurdere timepris på drift/support mot timelønn. Ved å leie kan du til enhver tid ha det beste IT-utstyret. Da holder du produktiviteten oppe samtidig som likviditeten fortsatt er god.

Vi leverer hele IKT-infrastrukturen til ditt selskap. Du kan selv avgjøre lengden på driftsavtalen, med forutsigbare månedsbeløp som ikke presser likviditeten.

Vi tar oss av all drift av IT-utstyret så du slipper kostbar driftstans og frustrasjoner av å vente på support.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi ser fram til å kombinere våre tjenester for nettopp ditt behov og ditt nettsted.